Natuurlijke spons

🌿🧽 Wat een feestje om naar te kijken en om te gebruiken. De natuur sponzen van Whellsoap komen uit de Middellandse Zee. Elke natuur spons is uniek, net als jij!

🌿🧽 Een natuur spons is een levend organisme dat zich op de zeebodem bevindt. Het is een fijn, zacht hulpmiddel om je huid te wassen. In het bijzonder bij een gevoelige huid is het wassen met een natuur spons erg aangenaam.

🌿🧽 Er is veel aandacht voor de bescherming van het leven op de Middellandse Zee-bodem. Met speciaal gereedschap worden de sponzen losgemaakt van de rotsen. Hierbij blijft de basis van de spons achter, zodat deze verder kan groeien.

🌿🧽 Deze sponzen staan niet in de lijst met beschermde soorten.

🌿🧽 Dit is de natuurlijke kleur en niet gebleekt.

🌿🧽 In het water wordt een natuur spons groot en fluweelachtig.

🌿🧽 De spons kan met water of met zeep worden gebruikt.

🌿🧽 Aanbevolen voor mensen met een allergie of gevoelige huid.

🌿🧽 Spoel de natuur spons na gebruik met Whellsoap af met schoon water en laat deze goed uitdrogen na het wringen.

🌿🧽 De spons wordt weer als nieuw als je deze een dag in water met zout legt en daarna een paar keer na spoelt met koud water. De spons wordt hierdoor weer zacht en als nieuw.

🌿🧽 Je kunt een natuur spons ook in de wasmachine wassen, in een wasnetje en op wolprogramma met een zacht wolwasmiddel. De spons mag niet in contact komen met kokend water, dat is het enige waar een spons echt niet tegen kan.

🌿🧽 Als je de spons goed behandeld zal hij jaren meegaan. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar!

Prijzen:
S - grass spons € 3,-
M - honey comb € 7,-
L - grass spons € 12,-